Michelle als trainer en coach

Ik werk als trainer en coach met vrouwen die hun kwaliteiten (nog) scherper in willen zetten in hun werk, in de liefde of in het moederschap. Mijn intuïtie is mijn belangrijkste tool hierbij. Vijfentwintig jaar van intensieve meditatie heeft ervoor gezorgd dat mijn intuïtieve gaven enorm zijn versterkt waardoor ik helder en scherp mensen kan waarnemen, maar ook andere energie-systemen zoals bedrijven of families. Als vanzelf maak ik op een dieper niveau contact waardoor ik naar de essentie en kern van problemen en uitdagingen kan gaan om daar heling en bewustwording te faciliteren.
Inmiddels heb ik duizenden vrouwen in binnen-en buitenland begeleid in hun spirituele, persoonlijke en zakelijke ontwikkeling, zowel in groepstrainingen als in persoonlijke sessies.

Aanbod

Persoonlijke sessie

Een persoonlijke sessie is geschikt voor jou als je graag wil werken aan je persoonlijke, spirituele of zakelijke ontwikkeling maar dit liever (nog) niet in groepsverband doet. Misschien heb je een vraagstuk waar je in je eentje niet uitkomt, loop je tegen bepaalde problemen in je relatie aan waar je graag begeleiding in wil, of wil je productiever worden in je werk door meer je intuïtie te gebruiken. De reden om een persoonlijke sessie aan te gaan kunnen heel uiteenlopend zijn, en niks is gek op dat vlak, als het voor jou belangrijk is om te bespreken, dan is dat reden genoeg om het aan te gaan.
Samen met mij bespreek je wat er speelt in je leven en waar je aan wil werken, dan kijken we samen hoe ik jou daar in kan begeleiden en weer een stuk verder op weg kan helpen.
Een persoonlijke sessie duurt anderhalf uur en de kosten zijn 139 euro ex.btw

Dagtraining Vrouwelijk leiderschap

Wist je dat een vrouw van nature leiderschapskwaliteiten bezit? Onze hersenen zijn gericht op het welzijn van van onze omgeving, bij stress zullen mannen eerder voor zichzelf zorgen terwijl vrouwen omkijken naar de veiligheid van de hele groep waar zij deel van uitmaken. Onze hersenen werken daarbij efficiënter en kunnen complexe opdrachten beter uitvoeren door minder energie en minder hersencellen te gebruiken. Ook zijn wij beter in multitasken en kunnen we vaak met een glimlach op ons gezicht meerdere ballen in de lucht houden.
Nu zijn aan onze kwaliteiten ook valkuilen verbonden, zo geven we vaak teveel weg ten koste van onszelf, maken we onszelf kleiner en kunnen we regelmatig onze eigen behoeften en grenzen minder goed voelen, juist omdat we zo begaan zijn met onze omgeving. 
Het is een uitdaging om de mannelijke en vrouwelijk energie in onszelf in balans te brengen, onze mannelijk kwaliteiten meer te ontwikkelen en daarbij oog blijven houden voor onze natuurlijke vrouwelijke kwaliteiten. 
 
In de dagtraining Vrouwelijk leiderschap leer je meer over je vrouwelijke kracht. Over hoe je je intuïtie, je spirituele en je seksuele energie kunt inzetten in je werk en in je persoonlijke relaties. Het is tegelijkertijd een introductie op de jaartraining die in september 2020 van start gaat. Kosten van de training bedragen 189 euro ex. btw, inclusief lunch. Kijk voor data en tijden op de agenda.

Schrijfcoaching

Als auteur en uitgever weet ik als geen ander waar je tegenaan loopt bij het schrijven van een boek, en hoe ontzettend spannend dit kan zijn. Wat ik daarom zelf het belangrijkst vind bij het coachen van vrouwen die een boek willen schrijven en uitgeven is het persoonlijke contact, waardoor jij je veilig en gewaardeerd voelt in het hele proces. Samen met Jacqueline Zirkzee en Jet Hoogerwaard ontwikkelde ik Schrijf je boek in 1 jaar, die auteurs een steuntje in de rug biedt tijdens het schrijfproces. Heb je meer ondersteuning nodig? Dan kan ik jou dat zeker bieden. Wanneer er nog geen manuscript is, dan kunnen we samen brainstormen over de vorm en inhoud van jouw toekomstig boek. Wanneer er al een inhoud is bedacht en enkele teksten zijn geschreven, dan kijk ik die door en is de coaching vooral gericht op de schrijfstijl en vorm van het boek. Mocht je al een compleet manuscript hebben geschreven, dan maak ik een scan waarin ik let op taal, stijl, opbouw van het manuscript, ga daarna met jou rond de tafel zitten om de ‘scan’ door te nemen en je adviezen en pointers geven om je manuscript naar een hoger level te tillen.

Een schrijfcoaching kost 119 euro ex. btw, en duurt ongeveer een uur en kwartier. Bij de laatste optie, dus een coaching inclusief scan, komt er naast de coaching nog de kosten van de scan bij, die zijn 199 euro ex. btw.

Meditatie sessie

Ik mediteer zelf inmiddels 25 jaar. Consequent twee keer per dag. Ook als ik op vakantie ben, of een week training geef. Mediatie heeft me geholpen om te dealen met mijn diepste pijnen, zorgt nu voor overzicht in mijn werk, werkt als guiding in het moederschap en mijn liefdesrelatie, herinnert me elke dag weer dat het leven voornamelijk draait om de ziel. Maar heeft ook heel praktisch bijgedragen aan mijn aardse successen. Ik denk werkelijk dat de wereld een stuk mooier gaat worden wanneer we allemaal gaan mediteren.
Regelmatig mediteren kan jou ook veel voordeel opleveren. Het zorgt ervoor dat je emotioneel meer in balans komt, en blijft. Je immuunsysteem versterkt, je krijgt een betere focus en concentratie, waardoor je enerzijds productiever wordt en anderzijds je juist beter leert om je grenzen te voelen en aan te geven. Last but not least, je intuïtie versterkt wanneer je mediteert en synchroniciteit en magie worden onderdeel van je dagelijks leven.

Tijdens een meditatiesessie laat ik je kennis maken met verschillende vormen van meditatie en ademhaling, zodat we samen kunnen kijken welke vorm het best past bij jou. De kosten van een meditatiesessie bedragen 139 euro ex. btw voor anderhalf uur. Je kunt ook leren mediteren in groepsverband, op de agenda kan je zien wanneer ik groepsmeditaties geef. Wil je dat ik een training organiseer in jouw bedrijf, neem dan contact met me op.