Mijn pad naar heling

                                                                         
‘Heb jij wel borstkanker?’, vroeg een vriendin laatst aan mij. ‘Het voelt alsof dat helemaal niet waar is.’
 
Ik snap wat zij bedoelt, ik leef momenteel in een tijdlijn waarin het voelt alsof ik al genezen ben, heel, in mezelf. Dat klinkt vast superzweverig en dat is het ook. Ik zweef, en tegelijkertijd, op aards niveau trek ik alles uit de kast om ‘beter’ te worden. Ik eet supergezond, ga vier keer in de week naar Limmen voor ‘gezondheidstherapie’ en doe nog 1000 en 1 dingen om mijn gezondheid te bevorderen. Zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel. Financieel zie ik vooral mijn bankrekening slinken, want echt, f*ck, wat is dit proces DUUR als je niet de reguliere paden volgt.
 
Ik heb het er voor over, en voel me een soort van Alice in Wonderland waarin ik de meest magische mensen en situaties aantrek. Zo ontmoet ik steeds meer vrouwen die kiezen voor heling vanuit hun intuïtie en gevoel. Niet het reguliere pad perse uitsluitend, maar vooral multi-dimensionaal te werk gaan. Net als ik.
Ik ben zo dankbaar voor deze vrouwen en voel bij de bekrachtiging om steeds meer naar buiten te brengen over heling, gezondheid en überhaupt LEVEN op multidimensionaal niveau.
 
Hierbij alvast een korte opsomming wat ik zelf doe op het gebied van heling en waarvan ik denk dat vele vrouwen er iets aan hebben, ongeacht of je nu een tumor in je lichaam hebt, of een andere vorm van disbalans in je lichaam. Ook al volg je het reguliere pad, als je je daar goed bij voelt, dan moet je dat zeker volgen. Maar dan nog kun je je gezondheid ernaast een boost geven door onderstaande adviezen. Zeker wanneer je bijv. een chemokuur volgt of een operetie hebt ondergaan.
 
Ik zal later deze pagina uitbreiden, maar ik heb inmiddels honderden mails in mijn inbox over dit onderwerp, dat ik het voor nu alvast op mijn website heb gezet, ook al is het nog niet het complete plaatje.
 
Eigenlijk gaat alles over het verhogen van je frequentie en het opruimen van ballast die je niet meer dient. Dat kan zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel zijn. Immers, hoe meer je opschoont in jezelf, hoe meer je levensenergie gaat stromen en je je immuunsysteem boost.
 
Belangrijk om nog even te melden. Ik deel deze info graag en met liefde met je. Maar ik ga niet als helpdesk fungeren of eventuele vragen hierover beantwoorden. Dat is onderdeel van mijn pad, echt die ruimte in te nemen en mijn welverdiende me-time te nemen. Dus mochten er vragen rijzen nav. deze info, doe vooral je eigen research en Connect met gelijkgestemde zielen die je verder kunnen helpen.
Ik wens je veel succes, liefde, support en bekrachtiging op jouw pad naar heling.
 

Ik eet voorlopig even geen fruit, alleen in de ochtend biologische kefir (hangop) met een klein beetje versgeperst pompelmoessap voor de smaak en vit C. Kefir is goed voor de darmen, herstellend, een super probiotica.
 
Overdag veel groenten, vis, heel af en toe kip. Geen varkensvlees of rundvlees. Geen gluten.
Behalve soms voor de lekkerigheid kaaskoekjes, I love me Some kaaskoekjes 😅
 
Supergezond voor elke vrouw, versterkend voor het immuunsysteem en voor ons hormoonhuishouding zijn broccoli kiemen. Ze zijn rijk aan Vitamine B6, C en foliumzuur, dat bijdraagt aan het aanmaken van rode bloedcellen en bijdraagt aan het proces van celvernieuwing. 
 
Kort uitlegflimpje voor broccoli kiemen kweken
(Kiempotten kun je bij goede tuincentra of online kopen)
 
 
  • Voor extra doorstroming en zuurstofaanmaak wandel ik elke dag een uur en dans ik een half uur.
 
Ook een Infra roodband voor rond de middel werkt heel goed, elke ochtend een half uurtje, ter hoogte van de lever, zodat die een goede doorbloeding krijgt. En infra rood paneel voor het lichaam, kan ook een kleintje nemen alleen voor je gezicht, die activeert ook de pijnappelklier. Doe ik tweemaal per dag 10 minuten. Daarnaast mediteer ik sowieso tweemaal per dag zonder infrarood.
 
 
Tesla apparaat ofwel Multiwave osscilator  (kan je ook huren of kopen) ter verhoging van je frequentie en ter bevordering van je algehele gezondheid EN het verruimen van je bewustzijn. Ik heb er zelf eentje gekocht, maar ze zijn heel prijzig. Ik ben zelf de eerste maand na een fantastische kliniek geweest waar je sessie kan inboeken per 20 minuten. Meer info hierover
 
 
Aan te raden lectuur:
 
Mam gaat niet aan de chemo 
Laura Bond
 
Het verzwegen verhaal over kanker 
Brian S. Peskin en Amid Habib
 
Ik moest doodgaan om mezelf te genezen
Anita Moorjani
 
Documentaire Cancer the forbidden cures
 
Hierbij de link naar het kanaal die deze documentaire streamt.