Michelle als uitgever en auteur

Tientallen vrouwelijke ondernemers hebben inmiddels hun kennis en inspiratie in een boek verwerkt en bij Paris Books uitgegeven. Ik ben trots op al mijn auteurs en de inspiratie die zij ieder op hun eigen unieke en professionele wijze in de wereld zetten. Ben jij een vrouwelijke zelfstandige ondernemer en wil jij ook een boek schrijven om je kennis en inspiratie te delen? Neem dan eens een kijkje op www.parisbooks.eu of stuur me een persoonlijk bericht.

Naast uitgever ben ik ook auteur, mijn passie is het schrijven van boeken en artikelen waarin de de sprirituele en seksuele kracht van vrouwen centraal staat. Ik ben blij en dankbaar dat mijn tweede boek Godin op hoge hakken na vijf jaar een revival beleeft en inmiddels de vierde druk ingaat. In Godin op hoge hakken ligt de basis voor al mijn werk en trainingen, ik gebruik het dan ook vaak op trainingen en workshops. Naast het schrijven van boeken over de vrouwelijke creatiekracht, ben ik ook medeauteur van de Schrijfkalender en Schrijf je boek in 1 jaar. Samen met journaliste Jet Hoogerwaard en romanschrijfster Jacqueline Zirkzee, die beiden ook werken binnen mijn uitgeverij als redactrice en schrijfcoach, ontwikkelde ik de Schrijfkalender en Schrijf je boek in 1 jaar.
Last but not least, samen met mijn partner en bestseller-auteur Geert Kimpen geef ik jaarlijks De inspirerende Schrijfweek, die in 2016 is uitgeroepen tot beste Schrijfweek van Nederland en België. Tijdens deze weken geef ik voornamelijk trainingen op het gebied van intuïtief, inspirerend en zintuiglijk schrijven. Mocht je een keer mee willen op Schrijfweek, houd dan mijn agenda goed in de gaten of stuur me een persoonlijk bericht voor meer info.

Publicaties Michelle Shanti

Godin op hoge hakken

Naar Liefde en Vrijheid

Schrijf je boek in 1 jaar