Michelleshanti.nl

Contact

Contact Gegevens

Paris Books

Prins Hendrikstraat 28

2411 CT Bodegraven

Agenda

Lezing Geert Kimpen en Michelle Shanti

In april 2019 kwam de langverwachte nieuwe roman van mijn partner Geert Kimpen: ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ uit. Bij elke roman die Geert Kimpen schreef, ontwikkelde hij een lezing, waarmee hij stad en land afreisde. Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker. Ook voor zijn nieuwe boek, waarvan ik de uitgever ben, maakte Geert een lezing: ‘De TomTom van je ziel’ genaamd.

Samen reizen Geert en ik door Nederland en België waar Geert zijn bijzondere en inspirerende verhaal doet en ik een onderdeel binnen deze lezing invul. Wil je ook een keer naar deze lezing komen, en ons persoonlijk ontmoeten? De data van de lezingen kun je vinden op deze pagina:

https://www.geertkimpen.com/lezingen.html

Magische reis naar India


Van vrijdag 21 februari tot en met zondag 1 maart 2020 nemen willen Geert en ik je graag meenemen en begeleiden op een unieke reis waarin alle belangrijke plaatsen uit het boek ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ bezocht worden. Een mystieke reis door het sprookjesachtige India en tegelijkertijd een transformerende reis in jezelf. Een reis die je nooit zult vergeten en voor altijd in je hart zult dragen.

Wil je meer informatie over deze geweldige reis, en je inschrijven, neem dan een kijkje op deze pagina

https://www.geertkimpen.com/reis-india-2020.html

Dagtraining Vrouwelijk leiderschap in werk en persoonlijke relaties

Zondag 26 januari in Bodegraven

Jaarprogramma Vrouwelijk leiderschap in werk en persoonlijke relaties

September 2020- meer info volgt nog