Contact

Contact Gegevens

Paris Books

Prins Hendrikstraat 28

2411 CT Bodegraven

Agenda

Open for business 1

Vrijdag 11 september 

 

Zoom-Schrijfworkshop Levensreddend schrijven

In Levensreddend schrijven gaan we door middel van schrijfoefeningen aan de slag met onze persoonlijke pijn en/of angst. Dat kan een vervelende ervaring zijn uit je persoonlijke leven of misschien wel de zorgen die je ervaart in je werk of in je relatie. 

In het tweede deel van de workshop leggen we de intentie op heling, bewustwording, hoe we onze pijn of ons verdriet kunnen ombuigen tot kracht. Schrijven draagt een grote creatiekracht in zich die we niet moeten onderschatten, we kunnen in deze workshop echt een stap maken in het visualiseren en creëren van onze wensen door deze bewust op te schrijven.

Aan het eind van de workshop krijg je huiswerk mee. Je gaat aan de slag met je eigen tekst waarin je heel duidelijk jezelf, je werk, je toekomst in beschrijft, op basis van hetgeen je geleerd hebt in de workshop. Deze tekst gaan we gedurende de Open for business-training bijschaven tot een mooi persoonlijk verhaal waarin jouw talent en/of expertise centraal staat, zodat die gebundeld kan worden in ons E-book. Laten we samen een inspirerend boek maken, waarin we allemaal kunnen laten zien wat we in huis hebben!


Awaken your light 1

Vrijdag 25 september  19.30-22.30 uur


1. Welkom en kennismaking

2. In contact komen met je hart- oefeningen om je hart te voelen, te verzachten

en om haar creatiekracht te activeren.

3. Sharen

4. Je krijgt meditatie-oefeningen mee op MP3 zodat je thuis verder kan oefenen met het activeren van je hartskracht.

Zoomworkshop 

Open for business 1.1

Zaterdag 3 oktober

Werk en creatie

1. Sharen, waar sta jij in je werk? Hoe hebben de maatregelen die de afgelopen maanden zijn bedacht vanuit onze regering jou beïnvloed in je werk? Samen bespreken we waar je tegenaan loopt, en daarna onderzoeken we mogelijkheden voor nieuwe werkvormen die beter passen voor jou in deze tijd, of versterken je huidige werkvorm zodat die kan overleven.

2. Onze creatiekracht vergroten door middel van activatie van de pijnappelklier. De pijnappelklier is een kliertje die zich precies in het midden van ons hoofd bevindt, ter hoogte van onze ogen. Dit kliertje produceert bij activatie o.a. hormonen die zowel je geluksgevoel als je focus en je creatiekracht versterken. 

We gaan aan de slag met meditatieoefeningen en ademhalingsoefeningen waarbij je pijnappelklier wordt geactiveerd, hiermee kunnen we onze nieuwe doelen en focus kracht bij zetten.

3. Afsluiting: Doelen helder krijgen, formuleren, uitspreken.

Live-bijeenkomst

 

Awaken your light

Vrijdag 9 oktober 19.30-22.30 uur

 

1. Verbindingsmeditatie

2. In contact komen met je baarmoeder en yoni, zowel met de (collectieve) pijn als met de creatiekracht, dit doen we door middel van oefeningen en een ritueel.

3. Sharen

4. Je krijgt meditatie-oefeningen mee op MP3 zodat je thuis verder kan oefenen met het activeren van de lichtkracht in je onderbuik.

ZoomworkshopZoommeeting 2 Open for business

Vrijdag 16 oktober

 

1. Jouw tekst die je als huiswerk hebt gekregen doornemen met elkaar, advies en inspiratie uitwisselen om tot een uiteindelijke tekst te komen voor ons E-book.

2. Meditatie en ademhaling om de pijnappelklier te activeren en doelen bespreken.

3. Huiswerk: je tekst finetunen en doorsturen naar Michelle zodat het door kan voor redactie en opmaak.

 

Live-bijeenkomst 2 Open for business

Zaterdag 31 oktober

1. Sharen, waar staan we nu? Waar lopen we nog tegenaan, waar hebben we ontwikkeling doorgemaakt?

2. Meditatie en en (al dan niet aangepaste) presentatie van ons werk bespreken

3. Foto’s maken voor ons E-book, dus trek iets moois aan!

 

Zoommeeting 3 Open for business

Vrijdag 20 november

1. Meditatie en focus op doelen

2. Bespreking Open podium derde live-bijeenkomst en presentatie Ebook

 

Live-bijeenkomst 3 Open for business

Zaterdag 28 november

 

1. Welkom

2. Open podium- presentatie van jouw bedrijf of andere vormen van inspirerende en bekrachtigende diensten

3. Presentatie E-book/boek en feestelijke borrelLezing Geert Kimpen en Michelle Shanti

In april 2019 kwam de langverwachte nieuwe roman van mijn partner Geert Kimpen: ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ uit. Bij elke roman die Geert Kimpen schreef, ontwikkelde hij een lezing, waarmee hij stad en land afreisde. Hij gaf de afgelopen jaren honderden lezingen in binnen- en buitenland en staat bekend als een begenadigd en enthousiasmerend spreker. Ook voor zijn nieuwe boek, waarvan ik de uitgever ben, maakte Geert een lezing: ‘De TomTom van je ziel’ genaamd.

Samen reizen Geert en ik door Nederland en België waar Geert zijn bijzondere en inspirerende verhaal doet en ik een onderdeel binnen deze lezing invul. Wil je ook een keer naar deze lezing komen, en ons persoonlijk ontmoeten? De data van de lezingen kun je vinden op deze pagina:

https://www.geertkimpen.com/lezingen.html

Magische reis naar India


Van vrijdag 21 februari tot en met zondag 1 maart 2020 nemen willen Geert en ik je graag meenemen en begeleiden op een unieke reis waarin alle belangrijke plaatsen uit het boek ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ bezocht worden. Een mystieke reis door het sprookjesachtige India en tegelijkertijd een transformerende reis in jezelf. Een reis die je nooit zult vergeten en voor altijd in je hart zult dragen.

Wil je meer informatie over deze geweldige reis, en je inschrijven, neem dan een kijkje op deze pagina

https://www.geertkimpen.com/reis-india-2020.html

Dagtraining Vrouwelijk leiderschap in werk en persoonlijke relaties

Zondag 26 januari in Bodegraven

Jaarprogramma Vrouwelijk leiderschap in werk en persoonlijke relaties

September 2020- meer info volgt nog