Dag magisch, mooi mens,
 

Wat fijn dat je mijn werk komt bekijken. Wat voel jij bij deze kunstwerk kaarten…?

Julie Coco is mijn naam, ik geef gehoor aan mijn roepnaam Coco. Ik ben 33 jaar en trotse moeder van twee heerlijke meiden ( 6 en 2 jaar ). Naast mijn partime-job mag ik o.a. mijn eigen tijd invullen met mijn creatieve droom.

Ik ben dankbaar dat ik mijn passie heb gevonden om vanuit mijn ziel te werken en te creëeren met mijn handen. Op intuïtie en gevoel heb ik deze wenskaarten gemaakt met een begeleidende veelbetekende tekst in de binnenkant.

De kaarten worden als set van drie verkocht voor €9,95 inclusief 3 goudkleurige enveloppen, exclusief verzendkosten ( € 2,88 ). Na aankoop contact zal ik de betaalwijze delen.

Naast deze magische wenskaarten, maak ik ook persoonlijke kunstwerken. Ik werk met alcoholinkt en bladgoud op speciaal mileuvriendelijk yupo papier. De opdracht kan geheel naar wens van de klant, of door invoelen op intuïtieve wijze gemaakt worden. Alles kan en mag in overleg. Laat me vooral weten wat ik voor jou kan maken en betekenen.

Mocht je de kaarten willen bestellen of heb je andere vragen? Dan kan je mij een berichtje sturen op mijn social accounts:

Mail: jcmagicart@hotmail.com

Instagram: @jc.magic.art

Facebook:  @jc.magic.art

Uiteraard zou ik het heel leuk vinden als je mij wilt volgen op mijn social media accounts. En wie weet heb ik binnenkort een berichtje van jou voor een bestelling? Ik kijk er naar uit!

Magische groet,

Julie Coco

CocoJ4