Awaken your light - start 25 september 2020

Training Awaken your light

Het is van wezenlijk belang dat vrouwen samenkomen, zodat we onszelf en elkaar eraan kunnen herinneren hoeveel invloed en impact wij hebben op onze omgeving. Dat we elkaar stimuleren om ons natuurlijke vermogen om te leiden en te sturen in te zetten, zodat we ons leven de vorm kunnen geven zoals wij het van binnen voelen en wensen. Daarmee dienen we niet alleen onszelf maar ook onze omgeving, en uiteindelijk de hele wereld.

In Awaken your light, leer je om de drie belangrijkste lichtcentra in je lichaam te activeren en in te zetten voor het welzijn van jezelf, je dierbaren en de wereld.

Ook ontwikkel je meer focus om jezelf te begrenzen waar nodig is en om je leven steeds meer vorm te geven zoals jij het wenst.

We gaan in drie Zoommeetingen leren om het licht in ons hart, in onze pijnappelklier (kliertje in je hoofd die de poort is naar hogere dimensies) en in onze onderbuik (baarmoeder en yoni) te activeren. Daarna komen we in een live-bijeenkomst samen om te sharen en elkaar in vrijheid te ont-moeten. We gaan dan dan ons licht bundelen en een veld van licht en liefde neerzetten voor het welzijn van de wereld. Dit doen we met behulp van rituelen en hetgeen we geleerd hebben tijdens de Zoommeetingen.

Kosten Awaken your light

Je kunt deelnemen aan de 3 Zoommeetingen en de  life-bijeenkomst voor het bedrag van 199 euro ex btw. Mocht je voor vrijdag 25 september inschrijven, dan krijg je een korting van 50 euro, en betaal je 149 euro ex btw. Deze korting krijg je sowieso, wanneer je je hebt ingeschreven voor Open voor business.

Ook voor deze training geldt, er is altijd de mogelijkheid om in termijnen te betalen, laat me vooral weten wanneer het bedrag geen haalbare kaart is om gelijk te voldoen.

Inschrijven kan door me een bericht te sturen naar info@parisbooks.eu 

Programma en data Awaken your light

Je bent een vrouw in de nieuwe tijd. Alles draait om jou. Letterlijk en figuurlijk. Of je nu moeder bent, werkt als zelfstandige of in loondienst, in een liefdesrelatie zit of juist als single de wereld trotseert, jij bent het vertrekpunt van waaruit alles gebeurt.

Het is van wezenlijk belang dat je je realiseert hoeveel invloed en impact jij hebt op je omgeving. En dat je het natuurlijke vermogen bezit om te leiden, te sturen, je missie uit te zetten en het leven vorm te geven zoals jij het van binnen voelt en wenst. Daarmee dien je niet alleen jezelf maar ook je omgeving, en uiteindelijk de hele wereld.

In Awaken your light, leer je om de drie belangrijkste lichtcentra in je lichaam te activeren en in te zetten voor het welzijn van jezelf, je dierbaren en de wereld.

Ook ontwikkel je meer focus om jezelf te begrenzen waar nodig is en om je leven steeds meer vorm te geven zoals jij het wenst.

We gaan in drie Zoommeetingen leren om het licht in ons hart, in onze pijnappelklier (kliertje in je hoofd die de poort is naar hogere dimensies) en in onze onderbuik (baarmoeder en yoni) te activeren. Daarna komen we in een live-bijeenkomst samen om te sharen en elkaar in vrijheid te ont-moeten. We gaan dan dan ons licht bundelen en een veld van licht en liefde neerzetten voor het welzijn van de wereld. Dit doen we met behulp van rituelen en hetgeen we geleerd hebben tijdens de Zoom-meetingen.

Zoommeeting 1. Awaken your light

Vrijdag 25 september  19.30-22.30 uur

 1. Welkom en kennismaking
 2. In contact komen met je hart- oefeningen om je hart te voelen, te verzachten

en om haar creatiekracht te activeren.

 1. Sharen
 2. Je krijgt meditatie-oefeningen mee op MP3 zodat je thuis verder kan oefenen met het activeren van je hartskracht.

Zoommeeting 2. Awaken your light

Vrijdag 9 oktober 19.30-22.30 uur

 1. Verbindingsmeditatie
 2. In contact komen met je baarmoeder en yoni, zowel met de (collectieve) pijn als met de creatiekracht, dit doen we door middel van oefeningen en een ritueel.
 3. Sharen
 4. Je krijgt meditatie-oefeningen mee op MP3 zodat je thuis verder kan oefenen met het activeren van de lichtkracht in je onderbuik.

Zoommeeting 3. Awaken your light

Vrijdag 23 oktober 19.30-22.30 uur

 1. Welkom en uitleg live-meeting
 2. Pijnappelklier activeren door middel van meditatie-en ademhalingsoefeningen.
 3. Sharen
 4. Je krijgt meditatie-oefeningen mee op MP3 zodat je thuis verder kan oefenen met het activeren van je pijnappelklier.

 

Live-bijeenkomst Awaken your light

Zaterdag 21 november  14.00- 20.00 uur

We komen samen in Soest in een mooie ruimte waar al veel energiewerk is gedaan. Na drie Zoommeetingen is het natuurlijk leuk om elkaar live te ont-moeten en te sharen.

Deze dag zullen we ons licht bundelen en een veld van licht en liefde neerzetten voor het welzijn van de wereld. Dit doen we met behulp van bijzondere rituelen en hetgeen we geleerd hebben tijdens de Zoommeetingen.

We sluiten af met een gezamenlijke maaltijd om het leven en de liefde te vieren.