Michelleshanti.nl

Jaarprogramma
Vrouwelijk leiderschap in de nieuwe tijd

Wist je dat een vrouw van nature leiderschapskwaliteiten bezit? Onze hersenen zijn gericht op het welzijn van onze omgeving, bij stress zullen mannen eerder voor zichzelf zorgen terwijl vrouwen omkijken naar de veiligheid van de hele groep waar zij deel van uitmaken. Onze hersenen werken daarbij efficiënter en kunnen complexe opdrachten meer vanuit rust uitvoeren. Ook zijn wij beter in multitasken en kunnen we vaak met een glimlach op ons gezicht meerdere ballen in de lucht houden.
Nu zijn aan onze kwaliteiten ook valkuilen verbonden, zo geven we vaak teveel weg ten koste van onszelf, maken we onszelf kleiner en kunnen we regelmatig onze eigen behoeften en grenzen minder goed voelen, juist omdat we zo begaan zijn met onze omgeving.
Het is een uitdaging om de mannelijke en vrouwelijk energie in onszelf in balans te brengen, onze mannelijk kwaliteiten meer te ontwikkelen en daarbij oog te blijven houden voor onze natuurlijke vrouwelijke kwaliteiten.

In het jaarprogramma Vrouwelijk leiderschap, je leven vormgeven zoals jij het werkelijk wenst, leer je meer over je vrouwelijke kracht. Over hoe je je intuïtie, je spirituele en je seksuele energie kunt inzetten in je werk en in je persoonlijke relaties.
Meer info over deze opleiding volgt later.