Training KLANK-EN RITUELENDAG DOOR MICHELLE SHANTI

KLANK-EN RITUELENDAG – ZATERDAG 5 FEBRUARI

 
Je bent een vrouw in de nieuwe tijd. Alles draait om jou. Letterlijk en figuurlijk. Of je nu moeder bent, werkt als zelfstandige of in loondienst, in een liefdesrelatie zit of juist als single de wereld trotseert: jij bent het vertrekpunt van waaruit alles gebeurt. Het is van wezenlijk belang dat je je realiseert hoeveel invloed en impact jij hebt op je omgeving. En dat je het natuurlijke vermogen bezit om te leiden, te sturen, je missie uit te zetten en het leven vorm te geven zoals jij het van binnen voelt en wenst . Daarmee dien je niet alleen jezelf maar ook je omgeving, en uiteindelijk de hele wereld.
 
Op de Klank- en rituelendag gaan we eerst de actie in en dan de rust. ‘Doen’ en gewoon ‘zijn’ bestaan naast elkaar. In de actie gaan we samen een ritueel voltrekken, waarbij we de Ziel van onze moeder, de Ziel van de moeder van onze moeder en de Ziel van de moeder van onze vader eren. De vrouwen die ons voorgingen, en waar we uit geboren zijn, nemen nog steeds een centrale plek in, in ons leven, of ze nu in een andere dimensie zijn, of nog hier op aarde. 
We maken contact met diepere niveau’s in onszelf, en voelen in, wat hebben wij nodig, als vrouw, in dit nieuwe jaar, om in onze kracht en in onze Liefde te blijven, en het contact met onze Ziel te behouden? 
Ter ondersteuning van  de activatie van het Goddelijke vrouwelijke in ons, laat ik je kennismaken met speciaal gecomponeerde Healing frequency-muziek van Elianne Rumahloine, gericht op transformatie van het Hogere Zelf en reparatie van ons DNA. 
 
We sluiten af met een superontspannend klankschalenconcert, van ‘doen’ gaan we naar ‘zijn’, dus je mag je heerlijk, liggen onder een dekentje genieten van
de helende en ontspannende klanken van mijn klankschalen en gongs. 
 
De Klank- en rituelendag vindt plaats in Seats2Meet in Amersfoort op zaterdag 5 februari van 11.00 tot 17.00 uur, lunch is inbegrepen.
Kosten 99 euro ex. btw.
 
Je kunt je inschrijven via info@parisbooks.eu tav Michelle Shanti