Divine Feminine Schotlandreis

                                                                         Divine Feminine Schotlandreis 27 Mei t/m 4 juni 2024

 

Toen ik afgelopen maart naar Glastonbury ging met Geert voor research voor zijn boek over Maria Magdalena, kon ik niet vermoeden dat ik een week later in mijn eentje een maand door Schotland zou trekken. De roep van mijn ziel om in de voetsporen van Maria Magdalena te treden doorheen dit prachtige land was te sterk om te negeren. Mijn avontuur begon op Iona, een prachtig Schots eiland dat in feite de oudste rots ter wereld is. Een groot deel van Iona bestaat uit sterk geleidend en geladen kwarts, dat genezing, telepathie en helderziendheid bevordert. Niet voor niets wordt dit magische eiland ‘a thin place where only tissue paper separates the material world from the spiritual’ genoemd. Ook bezocht ik het Eiland Mull en de mooie kustplaats Oban en natuurlijk Edinburgh. Mijn reis eindigde in Rosslyn Chapel, een mystieke kapel gebouwd op een sterk energetische lichtplek, die wereldberoemd werd door het boek en de film De Da Vinci Code. 

                                                                                

Tijdens mijn reis die ik deelde op social media kwam ik erachter hoe sterk en intens Schotland leeft bij veel vrouwen. Ik ontving meer dan duizend reacties, berichten en emails van vrouwen die ook verlangden om door Schotland te reizen, en velen van hen hadden net als ik, diepe herinneringen aan Iona en andere plaatsen aldaar. Dit inspireerde me om een groepsreis te organiseren, speciaal voor vrouwen, om samen deze magische reis te maken. In de taxi naar Rosslyn Chapel stuurde ik een Whatsappje naar mijn zakenpartner en vriendin Monique Klijnen, die net als ik een volledige passie heeft voor het in de wereld zetten en een luide stem geven aan de divine feminine, en vroeg haar of ze samen met mij de reis wilde organiseren en begeleiden. ‘I am in!’, kreeg ik binnen enkele seconden terug. En zo geschiedde … 

Ik wil je graag voorstellen aan Monique Klijnen, die samen met mij de reis organiseert en begeleidt:

Dag lieve vrouwen, ik ben Monique en ik ben zeker all-in! Sommigen van jullie kennen mij misschien al als uitvoerend uitgever bij Paris Books en London Books. Naast dit prachtige werk heb ik mijn eigen bedrijf Female Focus waarmee ik wil bijdragen aan het laten ontwaken van jouw divine feminine energy door mijn subliminal audio’s aan te bieden en vrouwen zo te bekrachtigen. Ik richt me graag op alle prachtige en krachtige vrouwen die deze wereld rijk is. Wij vrouwen, die zo lang onderdrukt zijn dat het diep in ons dna geworteld zit en het vaak een worsteling is om ons daarvan daadwerkelijk te los te maken. Wij mogen ons nu bevrijden van deze onzichtbare kettingen en ons weer herinneren hoe krachtig wij zijn, in onze vrouwelijke energie gaan staan en onze vrouwelijkheid omarmen en gebruiken. Daarom word ik ook zo ontzettend blij van deze reis die daaraan bijdraagt en hopelijk het vuur verder aanwakkert en verspreid. 

Door mijn jarenlange ervaring binnen het toerisme is het een feest om deze reis te organiseren. Tijdens en voorafgaand aan de reis kun je met al je vragen en zorgen bij mij of bij onze assistente Ilse terecht.

                                                                                    

Globaal ziet de reis er als volgt uit 

                                                                      

Onze reis begint eigenlijk al een maand  voordat we daadwerkelijk naar Schotland gaan. Vanaf dan zul je van ons wekelijks per mail, naast inspiratie en informatie, meditaties en subliminal audio’s ontvangen. Om je alvast voor te bereiden en samen onze vibratie te verhogen zodat onze reis straks nog magischer wordt. Voor diegenen die alleen de Online Schotlandreis aanschaffen, is dit ook inbegrepen, naast de live Zooms vanuit Schotland. 

Maandag 27 mei

Aankomst op Glasgow Airport. Hier word je opgewacht door Monique die samen met jou en de andere vrouwen per bus naar Oban reizen, een ongeveer 4 uur durende reis door de bijna adembenemende ruige natuur van Schotland. De bus vertrekt om 13.00 uur vanaf Glasgow Airport. Ik zelf wacht iedereen op in Oban, waar we bijeenkomen in een hotel om te verbinden, het programma door te nemen en voor een heerlijk diner.

Dinsdag 28 mei

Oban is een idyllisch kustplaatsje waar de ochtendferry ons na het ontbijt naar het eiland Mull zal brengen en van daaruit reizen we per bus naar Fionnphort waar de ferry ons naar Iona brengt. 

Woensdag 29 mei t/m zaterdag 1 juni

Verblijf op Iona waar we o.m. Colomba’s bay en The eternal well of youth van bezoeken. Twee plaatsen op het eiland waar de energie heel hoog is en de poort naar subtielere dimensies extra voelbaar. Ook bezoeken we vanuit Iona het eilandje Staffa, een krachtig energiecentrum dat alles om haar heen oplaadt, waaronder Iona. Op Staffa bevindt zich ook Fingals grot, een zeegrot die door de Druïden werd gebruikt als initiatieplek.

Op onze laatste avond op Iona genieten we samen van een 2-gangendiner en zondagochtend in de middag nemen we de ferry terug naar Oban, waar we die avond op eigen gelegenheid dineren en overnachten.

Zondag 2 juni

We ontbijten op eigen gelegenheid en nemen de bus die voor ons klaar staat naar Edinburgh. 

Later in de middag aankomst Edinburgh, inchecken in het hotel en de rest van de dag en avond vrij te besteden.

Maandag 3 juni

Bezoek aan Edinburgh Castle, waar de Stone of Destiny zich bevindt, een stenen troon waarop vele Schotse koningen werden gekroond en tot op heden de Engelse koningen.. De Stone of Destiny is een artefact met een krachtige energie die rituelen versterkt, vormgeeft en stuurt. Toen farao Achnaton (1372 v. Chr.) van de troon werd gestoten zijn veel van zijn volgelingen en bloedverwanten uitgeweken naar oa. Engeland, Ierland en Schotland. Het verhaal gaat dat de oudste dochter van Achnaton in fact Scota, de mother of Scotland is, die de Stone of Destiny vanuit Egypte naar Ierland bracht.

Later in de middag en avond vrij te besteden.

Dinsdag 4 juni

Na het ontbijt vertrekken we met de bus die voor ons klaar staat naar het op ongeveer 10 km afstand liggende plaatsje Roslin voor een bezoek aan Rosslyn Chapel, een mystieke kapel gebouwd op een sterk energetische lichtplek, die wereldberoemd werd door het boek en de film De Da Vinci Code. In de kapel zelf zijn vele symbolen en aanwijzingen naar de heilige Graal en hoe wij als mensen verlichting kunnen bereiken.

Later in de middag komen we samen in een ruimte van een prachtige Inn in Roslin om als groep te verbinden, te mediteren en onze ervaringen over de reis te delen.

We sluiten deze fantastische reis af in dezelfde Inn met een gezamenlijk diner, een echte Sunday Roast dinner. Daarna gaan we met onze bus terug naar het hotel in Edinburgh.

Woensdag 5 juni

Samen ontbijten en dan op eigen gelegenheid naar Edinburgh Airport.

 Belangrijke info en praktische zaken:

  1. Houdt er rekening mee dat je in veel accomodaties, zo niet alle, in een 2-persoonsbed zult liggen met een reisgenoot. (Omdat we de reis vrij kort van tevoren organiseren is er helaas geen andere optie mogelijk.)
  2. Het is belangrijk dat je fit bent en over een goede conditie beschikt, daar we een aantal flinke wandelingen zullen maken, soms ook bergop over rotsachtig terrein. Goede wandelschoenen zijn aan te raden. Mocht je toch echt deze reis niet willen missen maar niet in goede wandelconditie zijn, laat het ons weten, dan kunnen we samen afstemmen.
  3. Het is verplicht om een reisverzekering af te sluiten/te hebben, je eigen zorgverzekering is niet voldoende.
  4. In Schotland hebben ze andere stopcontacten, neem dus een reisstekker mee. Mocht je ook een laptop mee willen nemen, zorg dan voor een reisstekker met meer power.

Inclusief bij de fysieke Schotlandreis:

– Busvervoer (Glasgow-Oban/Oban-Mull/Mull-Oban/Oban-Edinburgh/Edinburgh-Roslin/Roslin-Edinburgh)

– 9 overnachtingen in basic accommodatie van 2/9 t/m 11/9

– Ontbijt waar inclusief genoemd

– 3x diner (1x Oban, 1x Iona, 1x Rosslyn)

– Entreegelden

– Meditaties op krachtplekken

– Workshops

– Ferry vervoer

– Online divine feminine experience met info over de reis, achtergrond info, inspiratie, meditaties en subliminal audio’s

– Welkomstdag op 19/8 incl. meditatie, diner inclusief Schotse verrassing

– Inspiratie, verbinding, vibratieverhoging, mooie gesprekken en veel plezier.

Exclusief bij de fysieke Schotlandreis:

– Vluchten naar Glasgow en terug vanuit Edinburgh

– Reis- en annuleringsverzekering

– Ontbijt waar exclusief genoemd

– Overige diners

– Lunch

– Drankjes

– Vervoer van Edinburgh naar de luchthaven op 11/9

– Niet vermelde diensten

 

 PRIJZEN DIVINE FEMININE SCHOTLANDREIS:

Optie 1:

– 1 hotelovernachting in Oban (kamer op indeling, delen van een 2-persoonsbed), incl. ontbijt

– 4 overnachtingen op Iona in een kampeerhuisje zonder faciliteiten, douche en toilet op de camping, excl. ontbijt

– 1 overnachting in Oban in een 3-persoonsappartement (op indeling, delen van een 2-persoonsbed), excl. ontbijt

– 3 hotelovernachtingen in Edinburgh (kamer op indeling, delen van een 2-persoonsbed), incl. ontbijt

PRIJS: 1995,-

Optie 2:

– 1 hotelovernachting in Oban (kamer op indeling, delen van een 2-persoonsbed), incl. ontbijt

– 4 overnachtingen op Iona in een kampeerhuisje met badkamer, excl. ontbijt

– 1 overnachting in Oban in een 3-persoonsappartement (op indeling, delen van een 2-persoonsbed), excl. ontbijt

– 3 hotelovernachtingen in Edinburgh (kamer op indeling, delen van een 2-persoonsbed), incl. ontbijt

PRIJS: 2075,-

 Optie 3:

– 1 hotelovernachting in Oban (kamer op indeling, delen van een 2-persoonsbed), incl. ontbijt

– 4 hotelovernachtingen op Iona (kamer op indeling, delen van een 2-persoonsbed), incl. ontbijt

– 1 overnachting in Oban in een guesthouse (op indeling, delen van een 2-persoonsbed), excl. ontbijt

– 3 hotelovernachtingen in Edinburgh (kamer op indeling, delen van een 2-persoonsbed), incl. ontbijt

PRIJS: 2195,-

Optie 4

1-persoonsbezetting Schotlandreis:

2sep-3sep 1 nacht Royal hotel Oban 1-persoonskamer incl. ontbijt

3sep-7sep 4 nachten Standard pod Iona zonder faciliteiten 1-persoonsbezetting, excl. ontbijt

7sep-8sep 1 nacht The Ranalds Appartments Oban, appartement met 3-persoonsbezetting*, excl. ontbijt

8sep-11sep 3 nachten Yotel Edinburgh 1-persoonskamer incl. ontbijt

Prijs 2495,-

Inschrijven

Inschrijven voor de Divine Feminine Schotlandreis kan via deze link:

Link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfV5CfuSsgjhz7H23X2BwicZ-oC_-x8emL9VEKBx8F5-4DTEQ/viewform?usp=sf_link