AWAKEN YOUR HEART

Het is van wezenlijk belang dat vrouwen samenkomen, zodat we onszelf en elkaar eraan kunnen herinneren hoeveel invloed en impact wij hebben op onze omgeving. Dat we elkaar stimuleren om ons natuurlijke vermogen om te leiden en te sturen in te zetten, zodat we ons leven de vorm kunnen geven zoals wij het van binnen voelen en wensen. Daarmee dienen we niet alleen onszelf maar ook onze omgeving, en uiteindelijk de hele wereld.

In Awaken your light, leer je om de drie belangrijkste lichtcentra in je lichaam te activeren en in te zetten voor het welzijn van jezelf, je dierbaren en de wereld.

Ook ontwikkel je meer focus om jezelf te begrenzen waar nodig is en om je leven steeds meer vorm te geven zoals jij het wenst.

 

We gaan in drie Zoommeetingen leren om het licht in ons hart, in onze pijnappelklier (kliertje in je hoofd die de poort is naar hogere dimensies) en in onze onderbuik (baarmoeder en yoni) te activeren. Daarna komen we in een live-bijeenkomst samen om te sharen en elkaar in vrijheid te ont-moeten. We gaan dan dan ons licht bundelen en een veld van licht en liefde neerzetten voor het welzijn van de wereld. Dit doen we met behulp van rituelen en hetgeen we geleerd hebben tijdens de Zoommeetingen.

Kosten Awaken your light

Je kunt deelnemen aan de 3 Zoommeetingen en de  life-bijeenkomst voor het bedrag van 199 euro ex btw. Mocht je voor vrijdag 25 september inschrijven, dan krijg je een korting van 50 euro, en betaal je 149 euro ex btw. Deze korting krijg je sowieso, wanneer je je hebt ingeschreven voor Open voor business.

Ook voor deze training geldt, er is altijd de mogelijkheid om in termijnen te betalen, laat me vooral weten wanneer het bedrag geen haalbare kaart is om gelijk te voldoen.

Inschrijven kan door me een bericht te sturen naar info@parisbooks.eu